Wisseling van de wacht……

  • 0 comments

Onze coördinatrices Mary en Marian zijn na 9 jaar gestopt met het coördineren van de overblijf op ODS de Zeppelin.

Afgelopen maandag hebben we uitgebreid afscheid genomen van Mary en Marian door met het team te lunchen bij Cookers. Daar kregen Mary en Marian (uit handen van Danielle Kropmans van De Zeppelin) een prachtige bos bloemen. Van “hun” vrijwilligers hebben zij een cadeaubon en bloemen gekregen. De Stichting trakteerde op de lunch en bloemen. Al met al zijn ze heerlijk verwend en dat verdienen ze ook.

Op hun beurt hadden Mary en Marian voor alle coördinatrices van de andere scholen waar we de overblijf organiseren een cadeautje gehaakt en maandag hadden zij zelfgemaakte kaarten en een gehaakt hoesje om een kaars gemaakt voor “hun” overblijfkrachten. Mooie persoonlijke cadeautjes om iedereen te bedanken.

We bedanken Mary en Marian voor hun jarenlange enthousiaste inzet voor Stichting de Overblijf en zeker voor alle kinderen van de Zeppelin.

Maandag 11 september stonden Mary/Marian en Danielle Kropmans in het digitale Barendrechts Dagblad met een mooie foto.

Onze nieuwe coördinatrice op De Zeppelin is Tonia Kieviets. Zij wordt bijgestaan door haar assistente Sabine Ramdien.

Tonia is een lieve en rechtvaardige vrouw die vol enthousiasme de uitdaging aangaat om bij de Zeppelin de overblijf de coördineren. Ze is geen onbekende voor de Stichting. Tonia is al eerder coördinatrice bij ons geweest. We zijn heel blij dat ze weer bij ons terug is!! We verwelkomen Tonia van harte en wensen haar heel veel succes en plezier toe.

Share Social

Styling Reset settings
Demo Site
Layout Style
Colors
  • Base 1
  • Base 2
  • BG color
Background
Fonts (630+ fonts available in admin panel)